Pedro van Elk.

Natuurlijk stel ik uw mening zeer op prijs. Klik hier als u deze kwijt wilt.

Wij hebben onze woonkamer volledig laten restylen door Pedro. Na ruim 25 jaar werd het onderhand eens tijd hier iets aan te gaan doen. Het resultaat is helemaal naar onze zin.

Met vriendelijke groet,

Fam. Boerboom

Malden

Via kennissen werden wij geattendeerd op de deskundige aanpak van Pedro. Inmiddels is onze woonkamer en keuken volledig verbouwd en hebben wij zijn plan helemaal gevolgd. Ook danken wij de heren stucadoors en de interieurbouwers die onze prachtige kasten en de keuken hebben verzorgd.

Groetjes

Bert en Ine Hoogstraten

Blij zijn we dat we naar je geluisterd hebben voor wat betreft de uitbreiding op onze woonkamer. We genieten nog elke dag van de mooie haardpartij welke je voor ons hebt ontworpen en de verrassende kleurcombinaties van enkele wanden. Pedro dank voor je vakbekwame aanpak. Ga zo door.

Hartelijke groeten,

Marlies en Johan.

We willen even kwijt dat de slaapkamer met de fraaie inloopkast helemaal naar wens is. Binnenkort gaan we met de zolder aan de slag en zullen we zeker weer bij je aan kloppen.

Bedankt.

Gera en Huub Verkerk

Huissen

De inrichting die ik had was nogal gedateerd, maar ik wilde niet alles vernieuwen. Nadat ik mijn wensen kenbaar maakte, wist hij een perfecte combinatie te maken tussen een aantal dierbare spullen en nieuwe meubelen. Ik voel me helemaal thuis in mijn nieuwe interieur.

Groet,

Mevrouw van Bergen