Pedro van Elk.

Na 8 jaar werkzaam te zijn geweest als verpleegkundige, besloot ik in 1986 het roer helemaal om te gooien. Tijdens mijn deeltijd studie tot binnenhuisarchitect, die ik heb afgerond in 1990, kwam ik in contact met de IP20 organisatie. Een bedrijf met een groot aantal filialen in binnen- en buitenland, welke met maatwerk kasten, werkbladen en vele gerelateerde accessoires, zich richtte op de particuliere en zakelijke markt.

Al snel kon een groot deel van mijn kennis in de praktijk brengen. Ook ondervond ik dat mijn contactuele eigenschappen, welke ik opdeed in de tijd dat ik in de zorg werkzaam was, mij zeer goed van pas kwamen. Het luisteren naar mijn klanten en op een juiste manier invoelen van wensen, bracht mij tot leuke opdrachten en contacten.

In 1995 deed zich de mogelijkheid voor een IP20 showroom aan de Bakkerstraat te Arnhem over te nemen. Het was een fantastische tijd waarin ik veel leuke mensen / klanten heb leren kennen en mooie opdrachten heb mogen verzorgen.

In 2012 heb ik de zaak verkocht aan een collega, daar ik na ruim 25 jaar mijzelf als binnenhuis-architect meer wilde ontplooien.  Inmiddels heb ik alle facetten van het vak de revue zien passeren en kan ik met recht zeggen dat ik vrijwel geen enkele uitdaging uit de weg ga.

Mijn interieurs kenmerken zich door rust en warmte met een grote mate van tijdloosheid. Dit betekend voor u een eenmalige investering waar u tot in lengte van jaren het genot van zult ondervinden.

Neem gerust contact met me op en ondervind zelf het enthousiasme waarmee ik voor u aan de slag ga en uw wensen op een creatieve manier tot uitdrukking zal brengen.

Wellicht tot ziens.